Konsertti: Trio Aava Hetkessä

Konsertti: Trio Aava Hetkessä Hattulan kirkko

Trio Aavassa soittavat Johanna Kröger, huilu, Vertti Viitasaari, sello ja Päivi Paananen, piano. Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Trio Aava soittaa Hattulan kirkossa Philippe Gaubertin impressionistisen pianotrion Kolme akvarellia sekä Mark Peteringin sadekauden alkamista Australiassa kuvaavan teoksen Kakadu rain. Lisäksi luvassa rakastettuja tunnelmapaloja Jean Sibeliukselta sekä Camille Saint-Saënsilta unohtamatta Markku Viitasaaren teoksen tulista lattaripoljentoa.

Johanna Kröger, Vertti Viitasaari ja Päivi Paananen tutustuivat toisiinsa Tampereen Ammattikorkeakoulussa opintojensa aikana ja ovat soittaneet yhdessä triona vuodesta 2015. Johanna Kröger valmistui Tampereen ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi syksyllä 2016 ja täydentää tällä hetkellä opintojaan esittävän säveltaiteen linjalla opettajanaan Anja Voipio-Mansnerus. Kröger työskentelee huilunsoitonopettajana Riihimäen musiikkiopistossa, Ahjolan kansalaisopistossa sekä Tampereen seurakunnilla. Päivi Paananen valmistui Tampereen ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi keväällä 2017, ja täydentää parhaillaan opintojaan Lahden konservatorion ammatillisessa lisäkoulutuksessa Peter Lönnqvistin johdolla. Paananen työskentelee pianonsoitonopettajana Tampereen Suzukikoulussa. Vertti Viitasaari on musiikkipedagogiopintojensa loppuvaiheessa.

Punojanportti, pohjakerros, Punojantie 3

Eloisat-laulukerho kaikenikäisille

Lauletaan yhdessä mm. Kansanlaulukirkon lauluja, tuttuja hengellisiä lauluja ja virsiä.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.