Duo Joseidan konsertti: pianisti Maria Kämppi & sellisti Iida-Alina Poijärvi

to 12.7. kello 19.00

Duo Joseidan konsertti: pianisti Maria Kämppi & sellisti Iida-Alina Poijärvi Hattulan kirkko

Vapaa pääsy. Käsiohjelma 10 e.

Syvällisen ja elämäniloisen Duo Joseidan juuret juontavat vuoteen 2012 jolloin pianisti Maria Kämppi ja sellisti Iida-Alina Poijärvi tapasivat opiskellessaan yhdessä Turun Taideakatemiassa. Vuonna 2017 valmistuneet nuoret muusikot esiintyvät aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa ja tekevät duo-projektinsa ohella yhteistyötä Kulttuuriosuuskunta Karisman jäseninä.

Duo Joseida tekee kesäkiertueen Suomessa kiertueohjelmalla, joka on ottanut inspiraatiota erityisesti pohjoismaalaisuudesta. Noin tunnin mittainen konserttiohjelma on suunniteltu kesäistä ajankohtaa ja moninaista kuulijakuntaa ajatellen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Punojanportti, pohjakerros, Punojantie 3

Eloisat-laulukerho kaikenikäisille

Lauletaan yhdessä mm. Kansanlaulukirkon lauluja, tuttuja hengellisiä lauluja ja virsiä.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan virsiä ja Kansanlaulukirkon lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin.