Konsertti

Konsertti Pyhän Ristin kirkko

Missa Papae Marcelli - Palestrinaa ja kontrabassoimprovisointia: Lauluyhtye Versio ja kontrabasisti Ahti Lassila.

Missa Papae Marcelli - Palestrinaa ja kontrabassoimprovisointia Hattulan Pyhän Ristin kirkossa: Lauluyhtye Versio ja kontrabasisti Ahti Lassila yhdistävät renessanssin vokaalipolyfoniaa ja improvisaatiota.

Käsiohjelma 10 €, vapaa pääsy.

www.lauluyhtyeversio.fi. Yhtyeessä laulavat Hannele Huhtinen, Heikki Isotalo, Antti Kataja, Minna Muukkonen, Anne Palo, Aino Peltomaa, Sampo Rantakokko, Hilkka Rauhala, Timo Turtiainen, Mikko Vehkaperä,  Sakari Ylivuori ja Kristiina Vähäkangas.

Punojanportti, pohjakerros, Punojantie 3

Eloisat-laulukerho kaikenikäisille

Lauletaan yhdessä mm. Kansanlaulukirkon lauluja, tuttuja hengellisiä lauluja ja virsiä.

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaisia kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan virsiä ja Kansanlaulukirkon lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin.