Pyhän Ristin kunnioittamisen ja kantamisen hartaus

Pyhän Ristin kunnioittamisen ja kantamisen hartaus Pyhän Ristin kirkko

(järjestää Katolinen kirkko Suomessa)

Vanhojen kirkkojen perinteessä syyskuun neljästoista päivä on ristin ylentämisen päivä, liittyen tapahtumiin 300-luvun Jerusalemissa.  Tuota päivää seuraavana lauantaina Hattulan Pyhän Ristin kirkossa ja sen pihamaalla on mahdollista osallistua roomalaiskatolisen perinteen mukaiseen Pyhän Ristin kunnioittamisen ja kantamisen hartauteen.  Tilaisuuden alussa ristin kunnioittaminen tapahtuu sisällä kirkossa, minkä jälkeen ristiä kannetaan ympäri kirkkoa ‒ sateen sattuessa sateessa!  Lopuksi palataan vielä kirkkoon, ja sitten siirrytään viljamakasiiniin kahville.

Huilis

Aikuisten raamattupiiri

Illansuussa sanan äärellä

messu

18. sunnuntai helluntaista; rippikouluun ilmoittautuminen

Punojanportti (Punojantie 3, Parola)

Uskonkysymysten pohdintaryhmän aloitus

Osallistujien omista kysymyksistä liikkeelle lähtevä ryhmä kokoontuu 25.9.2018 alkaen noin kahdesti kuussa huhtikuuhun 2019 asti. Ryhmään voi ilmoittautua tähän ensimmäiseen kokoontumiseen asti.