Lauletaan yhdessä Kansanlaulukirkon lauluja

Lauletaan yhdessä Kansanlaulukirkon lauluja

Kirjaston aula, os. Kauppatie 3, 13720 Parola

Tuttuja kansansävelmiä uusin sanoin

Tervetuloa laulamaan yhdessä Hattulan Kirkkolaulajien ja Elina-kanttorin kanssa kirjaston aulaan!

Laulamme monille tuttujen kansanlaulujen sävelmillä Anna-Mari Kaskisen sanoittamia hengellisiä lauluja. Nämä Kansanlaulukirkon laulut ovat ihastuttaneet monia. Kannattaa siis tulla laulamaan tai kuuntelemaan.

Keskiviikkona 19.9.2018 Suomessa vietetään ensimmäistä valtakunnallista kirkkomusiikin päivää. Tule juttelemaan kanssamme ja kertomaan, mitä toivoisit kirkkomusiikilta Hattulassa.

Tavataan Hattulan kunnankirjastossa, Juteinitalossa osoitteessa Kauppatie 3, 13720 PAROLA!

Lisätietoa kirkkomusiikin päivästä Suomen Kirkkomusiikkiliiton sivuilta

Punojanportti, pohjakerros, Punojantie 3

Eloisat-laulukerho kaikenikäisille

Lauletaan yhdessä mm. Kansanlaulukirkon lauluja, tuttuja hengellisiä lauluja ja virsiä.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.