Valteen-Salimäen diakoniapiiri

ke 3.10. kello 14.00

Valteen-Salimäen diakoniapiiri

Mäkelällä, Tallitie 8 as. 10

80-vuotias Valteen-Salimäen diakoniapiiri kokoontuu kodeissa noin kerran kuussa, tällä kertaa Parolassa

Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, piirissä on luvassa yhdessäoloa, kahvittelua, rukousta, yhteislaulua ja oppimista sekä johonkin väliin naurua, ehkä runoakin...

Valteen-Salimäen diakoniapiiri perustettiin syksyllä 1938.  Monien piiriläisten muutettua kyliltä keskustaan kokoontumisia on välillä myös Parolassa, kuten tämä lokakuun kokoontuminen.


kappalainen, tiedottaja
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista ja olen myös diakoniatyöntekijöiden tukena.  Lisäksi teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan...

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Taidan olla jo liian vanha, että minusta ehtisi tulla hämäläinen, mutta hattulalainen minusta saattaa tulla, jos hattulalaiset minut joukkoonsa huolivat!

Katso myös

ke 31.10. klo 18.00 -19.30

Huilis

aikuisten raamattupiiri

Illansuussa sanan äärellä
to 1.11. klo 16.30

Puuhis

Muistojen ilta

Kaikille avoin askarteluilta; tule valmistamaan havukoriste läheisen haudalle tai itselle kotiin!
ti 6.11. klo 12.00

Juttutupa (Jaakonkuja 3, Parola)

Juttutuvan hartaus

sana ja virsi hyvässä seurassa