messu Vuohiniemessä

messu Vuohiniemessä

Vuohiniemen rukoushuone, Puolivälintie 513

"Miksi suotta suututtaisimme heidät?  Mene järvelle ja heitä onki veteen!"

Kukahan mahtoi sanoa näin, ja oliko kyseessä Renkajärvi vai aivan muut kalavedet?  ‒ Asia selviää pyhäinpäivää seuraavana sunnuntaina Vuohiniemen rukoushuoneessa, kun Hattulan seurakunnan ja Renkajärven suojeluyhdistyksen yhteistyönä järjestetään messu.  Papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Ari Lehtonen.  Tervetuloa lähempää ja kauempaa!

messu kolmantena adventtisunnuntaina

"Kuuletko, kansa, / saat kutsun elämään, / kun saapuu kuninkaasi, / Messias nimeltään. / Vain hän on Herra, / hän kutsuu elämään." (Huub Oosterhuis, suom. A.-M. Raittila; virsi 12:6)

Vuohiniemen rukoushuone (Puolivälintie 513)

joulumessu Vuohiniemessä

tapaninpäivänä (toisena joulupäivänä)

Vanhainkodintie 5, Katinala

messu Tuulia-kodissa

Kalenterivuoden 2018 viimeisenä sunnuntaina Hattulan seurakunnan jumalanpalvelukseen ei kokoonnuta kirkkoon vaan Katinalassa sijaitsevan Tuulia-kodin saliin.