Harjoitellaan virsiä ja Kansanlaulukirkon lauluja

Harjoitellaan virsiä ja Kansanlaulukirkon lauluja Hattulan kirkko

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan virsiä ja Kansanlaulukirkon lauluja Hattulan Kirkkolaulajien kanssa Hattulan kirkkoon, os. Kirkkotie 29.

Rippikoululaisille annetaan harjoituksiin osallistumisesta merkintä rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Lauluharjoituksia ohjaa kanttori Elina Remes.

Tervetuloa rohkeasti mukaan uutta oppimaan!

"Silmukoita ja siunauslauluja" -päivämusiikkihetki seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä

Villasukan lämpöistä siunausta... Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan siunauslauluja seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä! Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Vanamajalla, Kirjoituskalliontie 300

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut on yhteislaulutilaisuus, jonka kolehti lahjoitetaan lähetystyölle.

Erkki Leinosella

Kauneimmat joululaulut Retulassa

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta, kolehti lähetystyölle.