Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Soololaulajien harjoituksissa valmistaudutaan yksinlauluesityksiin ja toimimaan esilaulajana.

Laulajia säestää ja ohjaa kanttori Elina Remes.

Ilmoittautumista ei tarvita ja osallistuminen on ilmaista.

Tervetuloa mukaan!

"Silmukoita ja siunauslauluja" -päivämusiikkihetki seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä

Villasukan lämpöistä siunausta... Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan siunauslauluja seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä! Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Vanamajalla, Kirjoituskalliontie 300

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut on yhteislaulutilaisuus, jonka kolehti lahjoitetaan lähetystyölle.

Erkki Leinosella

Kauneimmat joululaulut Retulassa

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta, kolehti lähetystyölle.