ennakkoäänestys Tyrvännössä

ennakkoäänestys Tyrvännössä Tyrvännön kirkko

Seurakuntavaaleissa on mahdollisuus äänestää ennakkoon. Tyrvännössä ennakkoäänestys järjestetään lauantaina 10. marraskuuta kello 15–18 "Pikkukirkossa" eli Tyrvännön kirkon länsipäädyn isossa eteisessä kellotapulin alla. Samalla reissulla voi käydä kirkkosalin puolella laulamassa, sillä siellä alkaa kello 16 kanttorin johtama yhteislaulutilaisuus!

Marraskuun 2018 seurakuntavaaleissa valitaan 23 jäsentä Hattulan seurakunnan kirkkovaltuustoon.  Ehdokkaiden nimet ja numerot löytyvät ehdokaslistojen yhdistelmästä.

Äänioikeutettu seurakunnan jäsen voi äänestää ennakkoon missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa ilmoittautumalla vaalitoimitsijalle ja esittämällä henkilötodistuksensa tai muun riittävän selvityksen henkilöllisyydestään.
Äänestäjällä on oikeus äänestää sen seurakunnan ehdokaslistojen yhdistelmän ehdokasta, missä seurakunnassa hänet on 15.8.2018 merkitty läsnä olevaksi seurakunnan jäseneksi sekä äänioikeutettujen luetteloon äänioikeutetuksi (viimeistään 18.11.2018 kuusitoista vuotta täyttävä kirkon jäsen).  Oman seurakunnan ennakkoäänestyspaikassa äänestäjällä on mahdollisuus tutustua ehdokaslistojen yhdistelmään.  Muun seurakunnan ennakkoäänestyspaikassa äänestettäessä äänestäjän on omatoimisesti otettava selvää oman seurakuntansa ehdokkaista.

Hattulassa ennakkoäänestys järjestetään 6.–10. marraskuuta 2018 joka päivä kello 9.00–18.00 Juteinitalossa (Kauppatie 3, Parola).  Lisäksi ennakkoon voi äänestää tiettyinä aikoina muissakin ennakkoäänestyspaikoissa:
seurakunnan toimistotiloissa (Pappilanniementie 9, toinen kerros) ti, ke, to 6.–8.11., kunakin päivänä klo 9–13,
nuorisotila Huiliksella (Jaakonkuja 5) ti 6.11. ja to 8.11., kumpanakin päivänä klo 14–18, sekä
Tyrvännön kirkossa (Kirkkomäki 10) lauantaina 10.11.2018 kello 15–18.

Varsinaisena vaalipäivänä, valvomisen sunnuntaina 18.11.2018, vaali toimitetaan Hattulan kirkossa (Kirkkotie 29) kello 11–20.

Hattulan seurakunnan vaalisivu

kappalainen, tiedottaja

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista ja olen myös diakoniatyöntekijöiden tukena.  Lisäksi teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan...

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Taidan olla jo liian vanha, että minusta ehtisi tulla hämäläinen, mutta hattulalainen minusta saattaa tulla, jos hattulalaiset minut joukkoonsa huolivat!

seurakuntavaalien äänestys

Seurakuntavaalien varsinaisena vaalipäivänä äänestys alkaa Hattulan kirkossa (siinä uudemmassa) jumalanpalveluksen päätyttyä, kuitenkin viimeistään kello 11.00. Varsinaisena vaalipäivänä ei ole muita äänestyspaikkoja.