Lauletaan yhdessä Kansanlaulukirkon lauluja

Lauletaan yhdessä Kansanlaulukirkon lauluja Tyrvännön kirkko

Mukana laulamassa ovat Hattulan Kirkkolaulajat. Rippikoululaiset saavat yhteislaulutilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Kansanlaulukirkon laulut ovat ihastuttaneet jo monia.

Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan yhdessä!

Lauluja säestää Elina-kanttori.

"Silmukoita ja siunauslauluja" -päivämusiikkihetki seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä

Villasukan lämpöistä siunausta... Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan siunauslauluja seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä! Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Vanamajalla, Kirjoituskalliontie 300

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut on yhteislaulutilaisuus, jonka kolehti lahjoitetaan lähetystyölle.

Erkki Leinosella

Kauneimmat joululaulut Retulassa

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta, kolehti lähetystyölle.