messu

messu Hattulan kirkko

25. sunnuntai helluntaista, isänpäivä

Että saddukeusten piti mennä tämä isänpäiväkin sotkemaan:  kertovat seitsemästä veljeksestä, jotka kaikki kuolivat lapsettomina!!  (Vaikka todella surku käy naista, joka oli vuoronperään heidän kaikkien vaimona jääden seitsemän kertaa leskeksi...)

Onneksi Jeesus saa tästä aiheen opettaa kuolleiden ylösnousemuksesta:  Jumalalle kaikki ovat eläviä, myös kuolleet!  (Siinä sivumennen hän selvittää myös, että avioliitto ei ole ikuinen vaan ainoastaan elinikäinen... sorry vaan, kaikki suuret romantikot!)

Sananselitysvuorossa ja messun liturgina on seurakuntapastori Tiina Heino, avustavana pappina Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.

messu kolmantena adventtisunnuntaina

"Kuuletko, kansa, / saat kutsun elämään, / kun saapuu kuninkaasi, / Messias nimeltään. / Vain hän on Herra, / hän kutsuu elämään." (Huub Oosterhuis, suom. A.-M. Raittila; virsi 12:6)

Vuohiniemen rukoushuone (Puolivälintie 513)

joulumessu Vuohiniemessä

tapaninpäivänä (toisena joulupäivänä)

Vanhainkodintie 5, Katinala

messu Tuulia-kodissa

Kalenterivuoden 2018 viimeisenä sunnuntaina Hattulan seurakunnan jumalanpalvelukseen ei kokoonnuta kirkkoon vaan Katinalassa sijaitsevan Tuulia-kodin saliin.