messu Hattulan kirkko

25. sunnuntai helluntaista, isänpäivä

Että saddukeusten piti mennä tämä isänpäiväkin sotkemaan:  kertovat seitsemästä veljeksestä, jotka kaikki kuolivat lapsettomina!!  (Vaikka todella surku käy naista, joka oli vuoronperään heidän kaikkien vaimona jääden seitsemän kertaa leskeksi...)

Onneksi Jeesus saa tästä aiheen opettaa kuolleiden ylösnousemuksesta:  Jumalalle kaikki ovat eläviä, myös kuolleet!  (Siinä sivumennen hän selvittää myös, että avioliitto ei ole ikuinen vaan ainoastaan elinikäinen... sorry vaan, kaikki suuret romantikot!)

Sananselitysvuorossa ja messun liturgina on seurakuntapastori Tiina Heino, avustavana pappina Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.

Tyrvännön kirkko

uskonpuhdistuksen muistopäivä

iltamessu

uskonpuhdistuksen muistopäivän ilta