Musiikkia ja sanaa Äiti Marian elämän äärellä

Musiikkia ja sanaa Äiti Marian elämän äärellä Hattulan kirkko

Pastori Tiina Heino lukee tekstejä Äiti Marian elämästä ja näiden tekstien ympärillä kuullaan musiikkia. Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Kolehtiin voi antaa lahjansa Yhteisvastuu-keräykselle.

Keskiaikainen kelloyhtye, Soololaulajat ja kanttori Elina Remes vastaavat tilaisuuden musiikista.

Rippikoulaiset saavat osallistumisestaan merkinnän rippikoulupassiinsa (vapaavalintainen tai musiikkitilaisuus).

Tervetuloa mukaan!

Punojanportti, osoite Punojantie 3, PAROLA, 1. kerros

Talvikahvila

Talvikahvilassa jutellaan ja kahvitellaan klo 13 alkaen ja lauletaan yhdessä klo 13.30-14.15 (Virsivartti). Tervetuloa mukaan!

osoite Parolantie 37, 13720 Parola

Kauneimmat joululaulut Wanhassa Apteekissa

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta, kolehti lähetystyölle.

Sibelius-opiston joulukonsertti

Sibelius-opiston laulunopiskelijat & Iina Harjula, piano, Sibelius-opiston Nuorisokuoro johtajanaan Taina-Maaria Rautasuo ja Sibelius-opiston Kamariorkesteri johtajanaan Vesa Kankainen. Vapaa pääsy - Ohjelma 5e.