valvomisen sunnuntain jumalanpalvelus

valvomisen sunnuntain jumalanpalvelus Hattulan kirkko

sanajumalanpalvelus, jonka jälkeen seurakuntavaalien varsinaisen vaalipäivän äänestys alkaa kirkossa

"Valvokaa siis, sillä te ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee." (Matteus 24: 42)

Viivymme hetken varoituksen ja rohkaisun sanojen äärellä ennen kuin aloitamme vaalitoimituksen uuden kirkkovaltuuston valitsemiseksi.  Ehtoollista emme tänään vietä.

Liturgina on kirkkoherra Virpi Järvinen, saarnaajana kappalainen Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.

kappalainen, tiedottaja

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista ja olen myös diakoniatyöntekijöiden tukena.  Lisäksi teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan...

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Taidan olla jo liian vanha, että minusta ehtisi tulla hämäläinen, mutta hattulalainen minusta saattaa tulla, jos hattulalaiset minut joukkoonsa huolivat!

Pyhän Ristin kirkko

Hyvän Tuomaan lyhtykirkko

"Hyvä Tuomas joulun tuopi." – Pukeudu lämpimästi, sillä keskiaikaisessa kirkossa ei ole lämmitystä! Jos sinulla on lyhty, ota se mukaan. Tilaisuuden jälkeen Hattula-Pirtissä saa kuumaa glögiä.

Tyrvännön kirkko

aattokirkko Tyrvännössä