"Silmukoita ja siunauslauluja" -päivämusiikkihetki seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä

Villasukan lämpöistä siunausta... Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan siunauslauluja seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä! Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

"Silmukoita ja siunauslauluja" - villasukan lämpöistä siunausta...

Rukousvillasukkien äärelle on kutsumassa seurakuntamme diakoni Sari Airola.

Tilaisuudessa ovat mukana myös kanttori Elina Remes ja Hattulan Kirkkolaulajat.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).