Kauneimmat joululaulut Inkalan Pakarituvassa

osoite: Inkalantie 91, 13500 Hämeenlinna (silti Hattulan kunnassa)

Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen ja Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus klo 18. Kolehtiin voit antaa lahjasi lähetystyölle.

Ajo-ohjeita:

• Etelän suunnasta autoilevat: Aja Tiiriöön asti ja sieltä Vuorentaan kautta Hämeen Härkätietä Inkalaan.
  • Navigaattorin käyttäjät: Inkalan Kartano sijaitsee Hattulan kunnassa, vaikka postiosoite onkin Hämeenlinnassa. Osoite on Inkalantie 91, 13500 Hämeenlinna.

Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 ja yhteislaulu klo 18.

Tervetuloa mukaan Kauneimpiin joululauluihin!

Kolehti kerätään lähetystyölle. Kiitos lahjastasi!

"Silmukoita ja siunauslauluja" -päivämusiikkihetki seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä

Villasukan lämpöistä siunausta... Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan siunauslauluja seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä! Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Vanamajalla, Kirjoituskalliontie 300

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut on yhteislaulutilaisuus, jonka kolehti lahjoitetaan lähetystyölle.

Erkki Leinosella

Kauneimmat joululaulut Retulassa

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta, kolehti lähetystyölle.