Kauneimmat joululaulut Inkalan Pakarituvassa

osoite: Inkalantie 91, 13500 Hämeenlinna (silti Hattulan kunnassa)

Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen ja Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus klo 18. Kolehtiin voit antaa lahjasi lähetystyölle.

Ajo-ohjeita:

• Etelän suunnasta autoilevat: Aja Tiiriöön asti ja sieltä Vuorentaan kautta Hämeen Härkätietä Inkalaan.
  • Navigaattorin käyttäjät: Inkalan Kartano sijaitsee Hattulan kunnassa, vaikka postiosoite onkin Hämeenlinnassa. Osoite on Inkalantie 91, 13500 Hämeenlinna.

Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 ja yhteislaulu klo 18.

Tervetuloa mukaan Kauneimpiin joululauluihin!

Kolehti kerätään lähetystyölle. Kiitos lahjastasi!

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).