Kauneimmat joululaulut

Juteinitalon Jaakonsalissa

Kauneimmat joululaulut Juteinitalon Jaakonsalissa ti 11.12. klo 15, mukana Veteraanikuoro, tarjoilu klo 14 alkaen, kolehti lähetystyölle.

Tarjoilu alkaa klo 14 kirjaston aulassa ja klo 15 alkaen lauletaan Jaakonsalissa Veteraanikuoron kanssa joululauluja Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosista.

Kolehti lahjoitetaan lähetystyölle.

Tervetuloa mukaan!

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).