Sibelius-opiston joulukonsertti

Sibelius-opiston laulunopiskelijat & Iina Harjula, piano, Sibelius-opiston Nuorisokuoro johtajanaan Taina-Maaria Rautasuo ja Sibelius-opiston Kamariorkesteri johtajanaan Vesa Kankainen. Vapaa pääsy - Ohjelma 5e.

Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 e.

"Silmukoita ja siunauslauluja" -päivämusiikkihetki seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä

Villasukan lämpöistä siunausta... Tervetuloa kuuntelemaan ja laulamaan siunauslauluja seurakuntalaisten kutomien rukousvillasukkien äärellä! Rippikoululaiset saavat tilaisuuteen osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Vanamajalla, Kirjoituskalliontie 300

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut on yhteislaulutilaisuus, jonka kolehti lahjoitetaan lähetystyölle.

Erkki Leinosella

Kauneimmat joululaulut Retulassa

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta, kolehti lähetystyölle.