Havinan joulukonsertti

Naiskuoro Havinaa johtaa Jani Laaksonen. Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelman voi ostaa 15 eurolla.

Naiskuoro Havinaa johtaa Jani Laaksonen. Kuoron joulukonserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelmia myydään 15 eurolla.

Rippikoululainen, saat riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen  tilaisuus) Elina-kanttorilta heti konsertin loputtua.

Tervetuloa!

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).