Kauneimmat joululaulut

Tyrvännön kirkko

Lauletaan yhdessä joululauluja, kolehti lähetystyölle, lopuksi glögi- ja piparitarjoilu.

Lauletaan yhdessä joululauluja Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosista, mukana laulamassa myös Hattulan Kirkkolaulajat. Kolehti lahjoitetaan lähetystyölle. Laulujen jälkeen glögi- ja piparitarjoilu.

Rippikoululainen, saat heti laulujen jälkeen merkinnän riparipassiin joko Tiina-papilta, Elina-kanttorilta tai Alpi-suntiolta. Tervetuloa mukaan!

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).