metsäkirkko

metsäkirkko

Marttaristi

Perinteinen metsäkirkko Marttaristillä on lyhyt ulkoilmatilaisuus.

Marttaristi sijaitsee metsässä viitisen kilometriä Parolasta luoteeseen Rannikontien ja Marttaristintien risteyksen tuntumassa.  Metsäkirkkoon on yhteiskuljetus bussilla, lähtö Parolan Säästöpankkitorilta kello 15.10.

Vietämme pimenevän metsän hämärässä jouluisen hartaushetken.  Tervetuloa!

kappalainen (virkavapaalla)

Virkavapaalla helmikuun 2019 loppuun asti

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan...

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Irja Pietilällä, Korppuentie 110.

Lusi-Siukolan kinkerit

messu

toinen sunnuntai ennen paastonaikaa (Sexagesima)

Huilis