messu uudenvuodenpäivänä

messu uudenvuodenpäivänä Hattulan kirkko

...koolla kirkossa kuoron kanssa Jeesuksen nimipäivänä!

Kalenterivuoden ensimmäinen päivä on kahdeksas joulupäivä.  Joulusta on siis kulunut viikko, ja jatkamme Luukkaan evankeliumin toisen luvun lukemista siitä, mihin jouluaamuna jäimme:

"Kun oli tullut kahdeksas päivä ja lapsi oli ympärileikattava, hän sai nimen Jeesus, jonka enkeli oli ilmoittanut ennen kuin hän sikisi äitinsä kohdussa."

Papin tehtävissä ovat seurakuntapastorit Tiina Heino ja Miikka Anttila sekä kanttorina Ari Lehtonen.  Pyhän Ristin kuoro laulaa.

messu kolmantena adventtisunnuntaina

"Kuuletko, kansa, / saat kutsun elämään, / kun saapuu kuninkaasi, / Messias nimeltään. / Vain hän on Herra, / hän kutsuu elämään." (Huub Oosterhuis, suom. A.-M. Raittila; virsi 12:6)

Pyhän Ristin kirkko

Hyvän Tuomaan lyhtykirkko

"Hyvä Tuomas joulun tuopi." – Pukeudu lämpimästi, sillä keskiaikaisessa kirkossa ei ole lämmitystä! Jos sinulla on lyhty, ota se mukaan. Tilaisuuden jälkeen Hattula-Pirtissä saa kuumaa glögiä.

joulun yöpalvelus

sanajumalanpalvelus myöhään aattoiltana, jouluyönä