Nuorten oman lauluryhmän harjoitukset sunnuntain messua varten

Nuorten oman lauluryhmän harjoitukset sunnuntain messua varten Hattulan kirkko

Nuoret, tulkaapa mukaan nuorten lauluryhmään laulamaan Nuoren seurakunnan veisuja!

Nuorten oma lauluryhmä harjoittelee lauantaina klo 16

ja laulaa sunnuntaina klo 10 erityisesti rippikoululaisille suunnatussa Juonnetussa Jumiksessa Hattulan kirkossa.

Tulkaa, nuoret, laulamaan Nuoren seurakunnan veisuja, siis lauluja punaisesta laulukirjasta!

Lisätietoa voi kysyä kanttori Elina Remekseltä.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).