messu, "juonnettu jumis"

messu, Hattulan kirkko

Kolmantena sunnuntaina loppiaisesta messu toteutetaan erityisesti rippikoululaisia ajatellen, mutta koko seurakunta on tervetullut mukaan!

"Juonnetussa jumiksessa" messun aikana selostetaan ja opetetaan sen kulkua.  Papin tehtävissä ovat seurakuntapastorit Tiina Heino ja Miikka Anttila sekä kanttorina Elina Remes.

"Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat, ensin juutalaisille, sitten myös kreikkalaisille.  Siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon.  Onhan kirjoitettu:  'Uskosta vanhurskas saa elää.'" (Room. 1: 16-17)

messu kolmantena adventtisunnuntaina

"Kuuletko, kansa, / saat kutsun elämään, / kun saapuu kuninkaasi, / Messias nimeltään. / Vain hän on Herra, / hän kutsuu elämään." (Huub Oosterhuis, suom. A.-M. Raittila; virsi 12:6)

Vuohiniemen rukoushuone (Puolivälintie 513)

joulumessu Vuohiniemessä

tapaninpäivänä (toisena joulupäivänä)

Vanhainkodintie 5, Katinala

messu Tuulia-kodissa

Kalenterivuoden 2018 viimeisenä sunnuntaina Hattulan seurakunnan jumalanpalvelukseen ei kokoonnuta kirkkoon vaan Katinalassa sijaitsevan Tuulia-kodin saliin.