Auringon nousun rannoilta - keskiaikaisia hymnejä suomeksi, osa I

pe 15.2. kello 18.00

Auringon nousun rannoilta - keskiaikaisia hymnejä suomeksi, osa I Hattulan kirkko

Kaksiosainen hymnityöpaja pe 15.2. ja 5.4. klo 18: Nina Fogelberg esittelee varhaiskeskiaikaisia hymnejä, lopuksi teetarjoilu. Rippikoululaiset saavat riparipassiin merkinnän musiikkitilaisuudesta tai vapaavalintaisesta tilaisuudesta.

Auringon nousun rannoilta

keskiaikaisia hymnejä suomeksi

Kaksiosainen hymnityöpaja pe 15.2. ja 5.4. klo 18: musiikin maisteri Nina Fogelberg esittelee ja laulattaa varhaiskeskiaikaisia hymnejä. Tule laulamaan tai vain kuuntelemaan!

Tutustumme hymneihin, joihin uusia suomennoksia ovat tehneet virsirunoilijat Pekka Kivekäs ja Samppa Asunta. Laulamme lähinnä suomeksi, hieman latinaksikin. Edeltävää laulukokemusta ei tarvita.

Lopuksi teetarjoilu ja keskusteluhetki.

Vapaa pääsy, tervetuloa! Rippikoululaiset saavat riparipassiin merkinnän musiikkitilaisuudesta tai vapaavalintaisesta tilaisuudesta.

Punojanportti, Punojantie 3, PAROLA.

Kevätkahvila ja Virsivartti

Diakoniatyön järjestämä kevätkahvila, jossa myös lauletaan yhdessä klo 13.30 alkavassa Virsivartissa.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?