Auringon nousun rannoilta - keskiaikaisia hymnejä suomeksi, osa I

Kaksiosainen hymnityöpaja pe 15.2. ja 5.4. klo 18: musiikin maisteri Nina Fogelberg esittelee ja laulattaa varhaiskeskiaikaisia hymnejä.

Auringon nousun rannoilta

keskiaikaisia hymnejä suomeksi

Kaksiosainen hymnityöpaja pe 15.2. ja 5.4. klo 18: musiikin maisteri Nina Fogelberg esittelee ja laulattaa varhaiskeskiaikaisia hymnejä. Tule laulamaan tai vain kuuntelemaan. Tutustumme valmisteilla olevan kokoelman hymneihin, joihin uusia suomennoksia ovat tehneet virsirunoilijat Pekka Kivekäs ja Samppa Asunta. Laulamme suomeksi ja hieman myös latinaksi. Edeltävää laulukokemusta ei tarvitse olla. Lopuksi teetarjoilu ja keskusteluhetki. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).