Rippikoulun musatapahtuma

Noin puolentoista tunnin musatapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille. Pääesiintyjäksi on kutsuttu Jouko Mäki-Lohiluoman Yhden Joukon Yhtye. Lisäksi kuullaan nuoren seurakunnan veisuja, Pyhän Ristin kuoron laulua ja Hattulan kirkon urkuja.

Musatapahtuma on osa vuoden 2019 rippikoulua Hattulan seurakunnassa, mutta myös kaikille avoin tilaisuus.

Entinen seiväshyppääjä, Transitmies Jouko Mäki-Lohiluoma  (520 cm v. 1981)  hyödyntää urheilu-uraltaan perimäänsä koordinaatiokykyä Yhden Joukon Yhtyeessään.  Hän soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, ”hi-hat”, aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua – ja laulaa.  Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, vaan homma hoituu polkimilla ja vivuilla, sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli.

Mäki-Lohiluoma aloitti uransa 70-luvun lopulla seurakunnan nuortenilloissa. Tähän mennessä keikkoja on kertynyt n. 4500 - kirkoissa ja kapakoissa, kouluilla, toreilla, festivaaleilla, tanssilavoilla, ihmisten olohuoneissa... Omia pitkäsoittolevyjä Jouko on julkaissut kahdeksan, TV:ssä häntä on nähty viihdeohjelmissa, nuortenohjelmissa, omissa henkilökuvaohjelmissaan, sekä Pikkukakkosessa Herra Heinämäen Lato-orkesterin rumpalina, voimamies Horsmana.

Juteinikeskus, osoite: Opinkuja 2.

kiirastorstain messu

Herramme Jeesus Kristus, sinä yönä jona hänet kavallettiin, otti leivän...