Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan uusia virsiä ja lauluja Hattulan Kirkkolaulajien kanssa Hattulan kirkkoon, os. Kirkkotie 29.

Rippikoululaisille annetaan harjoituksiin osallistumisesta merkintä rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Lauluharjoituksia ohjaa kanttori Elina Remes.

Hattulan Kirkkolaulajien harjoitukset Hattulan kirkossa yleensä perjantaisin klo 17.

HUOM! Perjantaina 15.2., 8.3., 5.4. ja 19.4. ei pidetä musiikkiryhmien viikkoharjoituksia, koska silloin Hattulan kirkossa on muita tilaisuuksia, joihin myös musiikkiryhmäläiset toivotetaan tervetulleiksi.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.