Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Soololaulajien harjoituksissa valmistaudutaan laulamaan sooloja ja toimimaan esilaulajina seurakunnan tilaisuuksissa. Soololaulajat laulavat myös lauluryhmänä.

Laulajia säestää ja ohjaa kanttori Elina Remes.

Ilmoittautumista ei tarvita ja osallistuminen on ilmaista.

Soololaulajien harjoitukset ovat Hattulan kirkossa yleensä perjantaisin klo 15-16.

HUOM! Perjantaina 15.2., 8.3., 5.4. ja 19.4. ei pidetä Soololaulajien harjoituksia, koska Hattulan kirkossa on tuolloin muita tilaisuuksia, joihin myös Soololaulajat toivotetaan tervetulleiksi.

Tervetuloa mukaan!

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).