Musiikkinäytelmä Tähtiä alla ja yllä

Tähtiä alla ja yllä, musiikkinäytelmä Kansainvälisenä naistenpäivänä, näyttelijä Anu Niemi ja Vox Cor -lauluyhtye johtajana Tarja Laitinen, vapaaehtoinen ohjelma-ja kahvimaksu Yhteisvastuukeräyslippaaseen.

Tähtiä alla ja yllä, musiikkinäytelmä Pispalanharjun naisista 1930-luvulta tähän päivään.

Tuntoja ja kohtaloita naisen elämästä tulkitsevat näyttelijä Anu Niemi ja Vox Cor -lauluyhtye johtajanaan Tarja Laitinen.

Musiikkina Kaj Chydeniuksen, Vesa Tuomen, Terhi Niinimaan, Anssi Tikanmäen ja Eeva Konnun lauluja. Teksteissä Lauri Viidan runoja.

Kansainvälisen naistenpäivän tilaisuus, vapaaehtoinen ohjelma- ja kahvimaksu Yhteisvastuukeräyslippaaseen.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).