messu Hattulan kirkko

ensimmäisenä paastonajan sunnuntaina

"Koska meillä on suuri ylipappi, joka on kulkenut läpi taivaiden, Jeesus, Jumalan Poika, pysykäämme tässä tunnustuksessa.  Meidän ylipappimmehan jos kukaan kykenee ymmärtämään vajavuuksiamme, sillä häntä on koeteltu kaikessa samalla tavoin kuin meitäkin koetellaan; hän vain ei langennut syntiin.  Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme."  (Kirjeestä heprealaisille, neljännen luvun lopusta)

- Jeesus vetäytyi autiomaan hiljaisuuteen paastoamaan, valmistautumaan tehtäväänsä.  Siellä hän myös kuuli houkutuksen luopua siitä, hylätä kutsumuksensa.  Jeesus torjui pahan houkutukset.  Mekin olemme alttiina pahan houkutuksille, mutta apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

Hattulan seurakunnan messussa liturgina ja saarnaajana on seurakuntapastori Tiina Heino, avustajana Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.

neljäntenä paastonajan sunnuntaina

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)

Leipäsunnuntain iltamessu

Paastonaika on jo hieman yli puolenvälin ja pääsiäiseen vielä kolme viikkoa, kun nautimme ehtoolla sanaa, ehtoollista ja teetä Vuohiniemen rukoushuoneessa, Renkajärven tuntumassa.

viidentenä sunnuntaina helluntaista