messu

su 10.3. kello 10.00

messu Hattulan kirkko

ensimmäisenä paastonajan sunnuntaina

"Koska meillä on suuri ylipappi, joka on kulkenut läpi taivaiden, Jeesus, Jumalan Poika, pysykäämme tässä tunnustuksessa.  Meidän ylipappimmehan jos kukaan kykenee ymmärtämään vajavuuksiamme, sillä häntä on koeteltu kaikessa samalla tavoin kuin meitäkin koetellaan; hän vain ei langennut syntiin.  Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin kun sitä tarvitsemme."  (Kirjeestä heprealaisille, neljännen luvun lopusta)

- Jeesus vetäytyi autiomaan hiljaisuuteen paastoamaan, valmistautumaan tehtäväänsä.  Siellä hän myös kuuli houkutuksen luopua siitä, hylätä kutsumuksensa.  Jeesus torjui pahan houkutukset.  Mekin olemme alttiina pahan houkutuksille, mutta apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

Hattulan seurakunnan messussa liturgina ja saarnaajana on seurakuntapastori Tiina Heino, avustajana Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Katso myös

to 30.5. klo 10.00

Hattulan kirkko

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.
su 2.6. klo 10.00

Hattulan kirkko

messu

kuudentena sunnuntaina pääsiäisestä
su 9.6. klo 10.00

Hattulan kirkko

helluntaipäivän messu

Pyhän Hengen vuodattamisen juhla seitsemän viikkoa pääsiäisestä