Kinkerit Tyrvännön kylätalolla

Tyrvännöntie 1000, 14620 Tyrväntö

Lepaan ja Suotaalan-Lahdentaan kinkerit

Kinkereillä keskustellaan ja lauletaan yhdessä.

Kolehti annetaan Yhteisvastuu-keräykselle.

Tervetuloa mukaan!

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olen ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Sinikka ja Aimo Linnakedolla (Pälkäneentie/Monteentie)

Valteen-Salimäen diakoniapiiri

Oppia ikä kaikki ja vielä hyvässä seurassa, laulua ja kaffetta unohtamatta! Samalla rovastintarkastus (tarkastetaan rovasti!).

Lasten kevätkirkko

Keväinen jumalanpalvelus lapsille ja koko seurakunnalle viidentenä sunnuntaina pääsiäisestä

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.