messu

messu Tyrvännön kirkko

toisena paastonajan sunnuntaina

Nainen nousi ja pudisti pölyt mekostaan.  Hän oli saanut tahtonsa läpi, ja hölmistyneet opetuslapset jäivät tuijottamaan hänen peräänsä.  Jeesus oli yllättänyt jälleen kerran.

Kun seuraamme Jeesusta matkalla kohti pääsiäistä, tien varressa tulee vastaan monenlaista menijää.  Jotkut heistä eivät päästä Jeesusta helpolla.

Hattulan seurakunnan kello kymmenen messua vietetään tänä sunnuntaina Tyrvännön kirkossa.  Sananselitysvuorossa on kirkkoherra Virpi Järvinen, avustajana Miikka Anttila ja kanttorina Elina Remes.

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.

messu

kuudentena sunnuntaina pääsiäisestä

helluntaipäivän messu

Pyhän Hengen vuodattamisen juhla seitsemän viikkoa pääsiäisestä