Elias Niemelän urkukonsertti

Elias Niemelän urkukonsertti Hattulan kirkko

Elias Niemelä soittaa Hattulan kirkon urkuja. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa. Rippikoululaiset saavat riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Oululainen urkutaiteilija Elias Niemelä soittaa Hattulan kirkon urkuja. Niemelä on konsertoinut aktiivisesti eri puolilla Suomea. Hän on esiintynyt mm. Helsingin Urkukesässä ja Lahden kansainvälisillä Urkuviikoilla.

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Rippikoululaiset saavat riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Tervetuloa!

Sinikka ja Aimo Linnakedolla (Pälkäneentie/Monteentie)

Valteen-Salimäen diakoniapiiri

Oppia ikä kaikki ja vielä hyvässä seurassa, laulua ja kaffetta unohtamatta! Samalla rovastintarkastus (tarkastetaan rovasti!).

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?