Urkukonsertti

Urkukonsertti Hattulan kirkko

Elias Niemelä soittaa Hattulan kirkon urkuja. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa. Rippikoululaisille riparipassiin merkintä (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Elias Niemelä soittaa Hattulan kirkon urkuja.

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Rippikoululaiset saavat riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Tervetuloa!

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).