Avoin kirkkomuskarituokio lapsiperheille ja muille lapsenmielisille

Avoin kirkkomuskarituokio lapsiperheille ja muille lapsenmielisille Hattulan kirkko

Leikkiä, laulua ja muuta musisointia urkuparvella, vapaa pääsy, ei ilmoittautumista

Urkuparven avoimessa kirkkomuskarituokiossa leikitään, lauletaan ja soitetaan noin puoli tuntia.

Lapsiperheet ja muut lapsenmieliset ovat tervetulleita mukaan.

Avoin kirkkomuskarituokio järjestetään keväällä 2019 kaksi kertaa: maaliskuussa sunnuntaina 24.3. klo 12 ja huhtikuussa sunnuntaina 28.4. klo 12.

Laulattajana on Elina-kanttori.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).