urkuihin ja kuorokelloihin tutustuminen

rippikoululaisille ja muille kiinnostuneille

Tervetuloa tutustumaan Hattulan kirkon urkuihin ja kuorokelloihin! Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Urkuparvella järjestettävässä vajaan tunnin mittaisessa tilaisuudessa voi kuunnella, katsella ja kokeilla urkujen soittamista sekä tutustua myös kuorokelloihin.

Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Rippikoululaisten lisäksi myös muut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Vastaavanlainen tilaisuus on myös sunnuntaina 7.4. samaan aikaan samassa paikassa.

Sinikka ja Aimo Linnakedolla (Pälkäneentie/Monteentie)

Valteen-Salimäen diakoniapiiri

Oppia ikä kaikki ja vielä hyvässä seurassa, laulua ja kaffetta unohtamatta! Samalla rovastintarkastus (tarkastetaan rovasti!).

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?