urkuihin ja kuorokelloihin tutustuminen rippikoululaisille ja muille kiinnostuneille Hattulan kirkko

Tervetuloa tutustumaan Hattulan kirkon urkuihin ja kuorokelloihin! Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Urkuparvella järjestettävässä vajaan tunnin mittaisessa tilaisuudessa voi kuunnella, katsella ja kokeilla urkujen soittamista sekä tutustua myös kuorokelloihin.

Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Rippikoululaisten lisäksi myös muut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Vastaavanlainen tilaisuus on myös sunnuntaina 7.4. samaan aikaan samassa paikassa.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).