Keskiaikaisia hymnejä suomeksi

Musiikin maisteri Nina Fogelberg esittelee ja laulattaa varhaiskeskiaikaisia hymnejä noin 1,5 tunnin ajan, lopuksi teetarjoilu.

Auringon nousun rannoilta - keskiaikaisia hymnejä suomeksi

Musiikin maisteri Nina Fogelberg esittelee ja laulattaa varhaiskeskiaikaisia hymnejä. Tule laulamaan tai vain kuuntelemaan.

Tutustumme valmisteilla olevan kokoelman hymneihin, joihin uusia suomennoksia ovat tehneet virsirunoilijat Pekka Kivekäs ja Samppa Asunta.

Laulamme suomeksi ja hieman myös latinaksi. Edeltävää laulukokemusta ei tarvitse olla.

Tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen on tarjoilla teetä ja aikaa keskustelulle. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Sinikka ja Aimo Linnakedolla (Pälkäneentie/Monteentie)

Valteen-Salimäen diakoniapiiri

Oppia ikä kaikki ja vielä hyvässä seurassa, laulua ja kaffetta unohtamatta! Samalla rovastintarkastus (tarkastetaan rovasti!).

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?