messu

messu Hattulan kirkko

viidentenä sunnuntaina helluntaista

Jeesus oli vielä vapaalla jalalla, mutta nauloja teroitettiin jo.

Yksi heistä, Kaifas, joka oli sinä vuonna ylipappina, sanoi neuvostolle:  'Te ette ymmärrä yhtään mitään. Ettekö käsitä, että jos yksi mies kuolee kansan puolesta, se on teille parempi kuin että koko kansa joutuu tuhoon?”
Tämä ei ollut hänen oma ajatuksensa, vaan sen vuoden ylipappina hän lausui ennustuksen: Jeesus oli kuoleva kansan puolesta, eikä vain sen kansan puolesta, vaan kootakseen yhteen kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset." (Joh. 11:49-52)

Matka kohti ristin ja ylösnousemuksen pääsiäistä jatkuu.  Hattulan seurakunnan messussa on liturgina ja saarnaajana seurakuntapastori Miikka Anttila, avustajina Tiina Heino ja Katariina Leskelä sekä kanttorina Elina Remes.

Messun jälkeen uskonkysymysten pohdintaryhmä tarjoaa kirkkosalin takaosassa keittoa ja ruisleipää.  Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja yhteiselle aterialle!

messu

neljäntenä paastonajan sunnuntaina

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)

Leipäsunnuntain iltamessu

Paastonaika on jo hieman yli puolenvälin ja pääsiäiseen vielä kolme viikkoa, kun nautimme ehtoolla sanaa, ehtoollista ja teetä Vuohiniemen rukoushuoneessa, Renkajärven tuntumassa.