messu

messu Hattulan kirkko

viidentenä sunnuntaina helluntaista

Jeesus oli vielä vapaalla jalalla, mutta nauloja teroitettiin jo.

Yksi heistä, Kaifas, joka oli sinä vuonna ylipappina, sanoi neuvostolle:  'Te ette ymmärrä yhtään mitään. Ettekö käsitä, että jos yksi mies kuolee kansan puolesta, se on teille parempi kuin että koko kansa joutuu tuhoon?”
Tämä ei ollut hänen oma ajatuksensa, vaan sen vuoden ylipappina hän lausui ennustuksen: Jeesus oli kuoleva kansan puolesta, eikä vain sen kansan puolesta, vaan kootakseen yhteen kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset." (Joh. 11:49-52)

Matka kohti ristin ja ylösnousemuksen pääsiäistä jatkuu.  Hattulan seurakunnan messussa on liturgina ja saarnaajana seurakuntapastori Miikka Anttila, avustajina Tiina Heino ja Katariina Leskelä sekä kanttorina Elina Remes ja musiikkiryhmänä Hattulan Kirkkolaulajat.

Messun jälkeen uskonkysymysten pohdintaryhmä tarjoaa kirkkosalin takaosassa keittoa ja ruisleipää.  Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja yhteiselle aterialle!

helatorstain messu

Helatorstai on neljäskymmenes päivä pääsiäisestä, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Tässä messussa siunataan tehtäviinsä seurakunnan isoset, jotka toimivat leireillä ryhmänjohtajina ja leirin ohjaajien apulaisina.

messu

kuudentena sunnuntaina pääsiäisestä

helluntaipäivän messu

Pyhän Hengen vuodattamisen juhla seitsemän viikkoa pääsiäisestä