urkuihin ja kuorokelloihin tutustuminen rippikoululaisille ja muille kiinnostuneille

Tervetuloa tutustumaan Hattulan kirkon urkuihin ja kuorokelloihin! Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta riparipassiin merkinnän (musiikkitilaisuus tai vapaavalintainen tilaisuus).

Urkuparvella on noin tunnin ajan mahdollisuus kuunnella, katsella ja kokeilla urkujensoittoa sekä tutustua kuorokelloihin.

Rippikoululaisten lisäksi myös muut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?

Keskiaikaisen kelloyhtyeen harjoitus

Keskiaikaista kirkkomusiikkia nuoteista soittavaan kelloyhtyeeseen ovat kaikki tervetulleita. Yhdessä soittamista harjoitellessa myös nuotinlukutaito voi kehittyä.

Harjoitellaan uusia virsiä ja hengellisiä lauluja

Kaikki ovat tervetulleita Hattulan Kirkkolaulajien harjoituksiin. Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).