Harjoitellaan uusia virsiä

Rippikoululaiset saavat osallistumisesta merkinnän rippikoulupassiin (musatapahtuma, vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan uusia virsiä ja lauluja Hattulan Kirkkolaulajien kanssa Hattulan kirkkoon, os. Kirkkotie 29.

Rippikoululaisille annetaan harjoituksiin osallistumisesta merkintä rippikoulupassiin (musatapahtuma, vapaavalintainen tilaisuus tai musiikkitilaisuus).

Lauluharjoituksia ohjaa kanttori Elina Remes.

Hattulan Kirkkolaulajien harjoitukset pidetään Hattulan kirkossa yleensä perjantaisin klo 17. Poikkeuksina 5.4. ja 19.4., jolloin ei pidetä harjoituksia, koska silloin Hattulan kirkossa on muita tilaisuuksia, joihin myös musiikkiryhmäläiset toivotetaan tervetulleiksi.

Huilis

aikuisten raamattupiiri

iltahetki lukien ja keskustellen

Yhteisvastuukonsertti

VEDET JO VIRRATKAA Kalvolan kirkkokuoro ja Hattulan Pyhän ristin kuoro esiintyvät yhdessä ja erikseen johtajinaan Johanna Hytönen ja Ari Lehtonen

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?