konfirmaatiomessu

konfirmaatiomessu Hattulan kirkko

palmusunnuntaina, talviriparin konfirmaatio

Jerusalemilaiset ihmettelevät, kun meluava kulkue saapuu maaseudulta kaupunkiin.  Hattulalaiset äidit ja isät ja muut ihmettelevät, mihin viisitoista vuotta meni, kun lapset ovat jo isoja:  tuossa nyt tulevat kulkueena kirkkoon.

Ilmassa on juhlatunnelmaa, mutta Jeesus sanoo:   ”Hetki on tullut: Ihmisen Poika kirkastetaan.  Totisesti, totisesti: jos vehnänjyvä ei putoa maahan ja kuole, se jää vain yhdeksi jyväksi, mutta jos se kuolee, se tuottaa runsaan sadon.”  (Joh. 12:23-24)

Talvella rippikoulunsa käyneiden nuorten konfirmaatiossa liturgina ja saarnaajana on rippikoulunopettaja, seurakuntapastori Tiina Heino.  Kirkkoherra Virpi Järvinen avustaa.  Kanttorina on Elina Remes.

messu

neljäntenä paastonajan sunnuntaina

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)

Leipäsunnuntain iltamessu

Paastonaika on jo hieman yli puolenvälin ja pääsiäiseen vielä kolme viikkoa, kun nautimme ehtoolla sanaa, ehtoollista ja teetä Vuohiniemen rukoushuoneessa, Renkajärven tuntumassa.

messu

viidentenä sunnuntaina helluntaista