hiljaisen viikon iltamessu

hiljaisen viikon iltamessu Tyrvännön kirkko

Käy yrttitarhasta polku, vie Golgatalle se

Paastonajan matkalla kohti Kristuksen kärsimystä viimeinen jumalanpalvelus Tyrvännön kirkossa on iltamessu hiljaisen viikon keskiviikkona.  Jeesus on saapunut Jerusalemiin ja viettää opetuslastensa kanssa juutalaista pääsiäisjuhlaa... tunnetuin seurauksin, jotka koskettavat meitä edelleen.

Iltamessun toimittaa pastori Miikka Anttila,  kanttorina on Elina Remes ja musiikkiryhmänä Hattulan Kirkkolaulajat.

Tämän illan jälkeen seuraava tilaisuus Tyrvännön kirkossa on pääsiäisen kirkkoilta sunnuntaina, pääsiäispäivänä 21.4. kello 18.

konfirmaatiomessu

Kesän kakkosriparin konfirmaatio iltapäivällä kolmantena sunnuntaina helluntaista

Pyhän Ristin kirkko

messu

neljäntenä sunnuntaina helluntaista

Tyrvännön kirkko

Tyrvännön kirkkopyhän messu

Heinäkuun toinen sunnuntai on perinteisesti Tyrvännön kirkkopyhä. Hattulan kirkossa tai Pyhän Ristin kirkossa ei silloin ole jumalanpalveluksia lainkaan, mutta Tyrvännössä tänä vuonna peräti kaksin kappalein. Ensin on messu aamupäivällä kello 10 alkaen, mukana Tyrvännön kesäkuoro ja päälle kirkkokahvit. Messuun saa tulla kauempaakin!!