hiljaisen viikon iltamessu

hiljaisen viikon iltamessu Tyrvännön kirkko

Käy yrttitarhasta polku, vie Golgatalle se

Paastonajan matkalla kohti Kristuksen kärsimystä viimeinen jumalanpalvelus Tyrvännön kirkossa on iltamessu hiljaisen viikon keskiviikkona.  Jeesus on saapunut Jerusalemiin ja viettää opetuslastensa kanssa juutalaista pääsiäisjuhlaa... tunnetuin seurauksin, jotka koskettavat meitä edelleen.

Iltamessun toimittaa pastori Miikka Anttila,  kanttorina on Elina Remes ja musiikkiryhmänä Hattulan Kirkkolaulajat.

Tämän illan jälkeen seuraava tilaisuus Tyrvännön kirkossa on pääsiäisen kirkkoilta sunnuntaina, pääsiäispäivänä 21.4. kello 18.

kiirastorstain messu

Herramme Jeesus Kristus, sinä yönä jona hänet kavallettiin, otti leivän...

pitkäperjantain jumalanpalvelus

Katso, Jumalan Karitsa

Pyhän Ristin kirkko

pääsiäisyön messu

Kristus nousi kuolleista! Pääsiäisyön messuun kokoonnutaan keskiaikaiseen Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon. Pukeudu lämpimästi, sillä kirkossa ei ole lämmityslaitteita! Messun jälkeen pääsee Hattula-Pirttiin lämpimään nauttimaan pääsiäislammasta ja muuta hyvää.