pääsiäisyön messu

la 20.4. kello 23.00

pääsiäisyön messu Pyhän Ristin kirkko

Kristus nousi kuolleista! Pääsiäisyön messuun kokoonnutaan keskiaikaiseen Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon. Pukeudu lämpimästi, sillä kirkossa ei ole lämmityslaitteita! Messun jälkeen pääsee Hattula-Pirttiin lämpimään nauttimaan pääsiäislammasta ja muuta hyvää.

Pääsiäisyön messu alkaa kello 23.00, siis puoli tuntia aikaisemmin kuin viime pääsiäisenä.  Pyhän Ristin kirkossa ei ole koskaan ollut lämmityslaitteita, ja kirkko on talven jäljiltä kylmä, joten pukeudu sen mukaisesti!

Liturgina ja saarnaajana on seurakuntapastori Tiina Heino avustajanaan kirkkoherra Virpi Järvinen.  Yhteislaulua ja Pyhän Ristin kuoroa johtaa Ari Lehtonen.

Messun päätyttyä puolenyön maissa olet tervetullut 150 metrin kävelymatkan päähän Hattula-Pirttiin, jossa on lämmintä.  Siellä on tarjolla pääsiäislammasta ja muuta hyvää.

"Jos siis teidät on yhdessä Kristuksen kanssa herätetty kuolleista, niin tavoitelkaa sitä mikä on ylhäällä, missä Kristus istuu Jumalan oikealla puolella.  Ajatelkaa sitä mikä on ylhäällä, älkää sitä mikä on maan päällä.  Tehän olette kuolleet, ja teidän elämänne on Kristuksen kanssa kätketty Jumalaan.  Kun Kristus, teidän elämänne, ilmestyy, silloin tekin ilmestytte hänen kanssaan kirkkaudessa." (Kol. 3:1-4)


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Katso myös

la 22.6. klo 10.00 -11.00

Pyhän Ristin kirkko

juhannuspäivän jumalanpalvelus

Jo joutui armas aika: sanajumalanpalvelus Johannes Kastajan päivänä
la 22.6. klo 12.00

Tyrvännön kirkko

juhannuspäivän messu

ehtoollisjumalanpalvelus lauantaina puolenpäivän aikaan Tyrvännössä
su 23.6. klo 10.00

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)

messu

toisena sunnuntaina helluntaista