messu

ensimmäisenä sunnuntaina pääsiäisestä

"Niin kuin vastasyntyneet lapset
tavoitelkaa puhdasta sanan maitoa,
jotta sen ravitsemina kasvaisitte pelastukseen."
(1. Pietarin kirjeen 2. luvusta)

Pääsiäisaika jatkuu.  Messun liturgina ja saarnaajana on pastori Miikka Anttila avustajanaan Jouni Salko.  Yhteislaulua ja Kaikille avointa kelloyhtyettä johtaa kanttori Elina Remes.  Kelloyhtye kokoontuu kirkossa ennen messua kello 9.30.

Melko pian messun päättymisen jälkeen, kello 12.00, kirkossa on avoin kirkkomuskarituokio lapsille ja lapsenmielisille.

Tervetuloa kirkkoon!

kiirastorstain messu

Herramme Jeesus Kristus, sinä yönä jona hänet kavallettiin, otti leivän...

Pyhän Ristin kirkko

pääsiäisyön messu

Kristus nousi kuolleista! Pääsiäisyön messuun kokoonnutaan keskiaikaiseen Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon. Pukeudu lämpimästi, sillä kirkossa ei ole lämmityslaitteita! Messun jälkeen pääsee Hattula-Pirttiin lämpimään nauttimaan pääsiäislammasta ja muuta hyvää.

pääsiäispäivän messu

Nyt ylistämme Jumalaa, kiitämme Poikaa ainoaa, kuoleman vallan voittajaa. Halleluja, halleluja, halleluja!" (virsi 85:1)