messu

messu Hattulan kirkko

hyvän paimenen sunnuntaina

Toisena sunnuntaina pääsiäisestä kuulemme ja laulamme hyvästä paimenesta.  Jeesus sanoo:  "Minä olen hyvä paimen. Minä tunnen lampaani ja ne tuntevat minut" (Joh. 10:14).

Messussa Hattulan kirkossa liturgina ja saarnaajana on kirkkoherra Virpi Järvinen, avustavana pappina kappalainen Jouni Salko, kanttorina Elina Remes ja musiikkiryhmänä Keskiaikainen Kelloyhtye.

kiirastorstain messu

Herramme Jeesus Kristus, sinä yönä jona hänet kavallettiin, otti leivän...

Pyhän Ristin kirkko

pääsiäisyön messu

Kristus nousi kuolleista! Pääsiäisyön messuun kokoonnutaan keskiaikaiseen Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon. Pukeudu lämpimästi, sillä kirkossa ei ole lämmityslaitteita! Messun jälkeen pääsee Hattula-Pirttiin lämpimään nauttimaan pääsiäislammasta ja muuta hyvää.

pääsiäispäivän messu

Nyt ylistämme Jumalaa, kiitämme Poikaa ainoaa, kuoleman vallan voittajaa. Halleluja, halleluja, halleluja!" (virsi 85:1)