Naisten ilta

Naisten ilta Tömäjärven leirikeskus

Keväistä yhdessäoloa seurakunnan leirikeskuksessa

Hei, sinä aikuinen nainen (1898 v.)!  Tule tiistaina Tömäjärven leirikeskukseen, jossa aloittelemme yhteistä iltaa kello 17.  Sauna on lämmin eikä järvi ole jäässä.  Pöydässä on pientä purtavaa (vapaaehtoinen maksu Naisten pankin hyväksi).

Illan aikana keskustelemme myös tulevan syksyn naisten kokoontumisista.  Mukana on seurakunnan luottamushenkilöitä ja työntekijöitä.

HUOM!  Tömäjärven leirikeskukseen pääsee Tiiriöstä Hämeen härkätietä (Vuorentaan ohi Rengon suuntaan).  Kun härkätietä kulkiessasi näet oikealle osoittavan viitan "Tömäjärvi", niin ÄLÄ käänny sen osoittamaan suuntaan!!  Jatka vielä härkätietä 1,6 km (länteen, takaisin Hattulan puolelle), ja käänny oikealle Kivijoentielle.  Risteyksestä on kilometrin matka leirikeskuksen pihaan.

Tömäjärven leirikeskus

aikuisten saunailta

vapaamuotoista yhdessäoloa, saunomista, grillaamista, iltahartaus

Tömäjärven leirikeskus