Lasten kevätkirkko

Lasten kevätkirkko Hattulan kirkko

Keväinen jumalanpalvelus lapsille ja koko seurakunnalle viidentenä sunnuntaina pääsiäisestä

Päiväkerhojen ja perhekerhojen osanottajat ja kaikki muutkin ovat tervetulleita rukoilemaan, laulamaan ja kuuntelemaan.  Tämän yhteisen jumalanpalveluksen toteutuksessa huomioidaan erityisesti lapset.  Seurakunnan työntekijöistä ovat mukana kirkkoherra Virpi Järvinen ja lastenohjaajat sekä kanttorin sijainen Siiri Mäenpää.

Ehtoollista emme tällä kertaa vietä.  Jumalanpalveluksen jälkeen tarjotaan kirkkomehut.

"”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra.  Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.  Silloin te huudatte minua avuksenne, te käännytte rukoillen minun puoleeni, ja minä kuulen teitä.  Te etsitte minua, ja te löydätte minut!"  (Jeremian kirjan 29. luvusta)

vastaava lastenohjaaja
Parolantie 37