messu

messu Hattulan kirkko

kuudentena sunnuntaina pääsiäisestä

"Olette saaneet Hengen, joka antaa meille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme:  'Abba! Isä!'
Henki itse todistaa yhdessä meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia.  Mutta jos olemme lapsia, olemme myös perillisiä, Jumalan perillisiä yhdessä Kristuksen kanssa; jos kerran kärsimme yhdessä Kristuksen kanssa, pääsemme myös osallisiksi samasta kirkkaudesta kuin hän."  (Kirjeestä roomalaisille, 8. luvusta)

Liturgina ja saarnaajana on Miikka Anttila, avustavana pappina Tiina Heino, ja kanttorina Elina Remes. Mukana on myös Hattulan Kirkkolaulajia.

Hattulan kirkossa kokoonnutaan kesäkuussa 2019 messuun neljästi:  tänä sunnuntaina 2.6. ja helluntaina 9.6. sekä konfirmaatiomessuihin 16.6. klo 10 (kesä-1) ja 30.6. klo 13 (kesä-2).  Juhannuksesta alkaen elokuun loppuun asti seurakunnan jumalanpalveluselämä keskittyy keskiaikaiseen Pyhän Ristin kirkkoon, kuitenkin niin, että konfirmaatiomessut ovat muissa kirkoissa.

Tyrvännön kirkko

juhannuspäivän messu

ehtoollisjumalanpalvelus lauantaina puolenpäivän aikaan Tyrvännössä

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)