konfirmaatiomessu

konfirmaatiomessu Tyrvännön kirkko

Kesän kolmosriparin konfirmaatio iltapäivällä viidentenä sunnuntaina helluntaista

Tyrvännön kirkkopyhänä, heinäkuun toisena sunnuntaina, Tyrvännön kirkossa on kaksi jumalanpalvelusta.  Aamupäivän messua seuraa iltapäivällä yhden aikaan alkava konfirmaatiomessu, jossa konfirmoidaan Hattulan seurakunnan tämän kesän kolmosriparia käyneet nuoret.  (Konfirmoitavat nuoret tulevat kirkkoon jo kello 11.30 valokuvausta ja harjoitusta varten.)

Konfirmaatiomessua johtaa kolmosriparin pappi Miikka Anttila mukanaan nuorisotyönohjaaja Tapu Sirkka sekä leirin kesätyöntekijät ja isoset.  Kanttorina on Elina Remes.

Pyhän Ristin kirkko

messu

yhdentenätoista sunnuntaina helluntaista, mukana Pyhän Ristin kuoro; messun jälkeen kirkkokahvit Viljamakasiinissa.

messu

kahdentenatoista sunnuntaina helluntaista, mukana Kaikille avoin kelloyhtye

kolmantenatoista sunnuntaina helluntaista, Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä